maanantai 5. huhtikuuta 2010

Lehtiä, HaltiaOvia, Suitsu-MenninkäisiäOlen menossa heinäkuussa (23. - 25.7.2010) myymään saveilujani Ropeconiin, joka on roolipeli-tapahtuma Espoon Dipolissa. Olen tässä koko kevään ahkeroinut ja tehnyt vähän kaikenlaista myytäväksi sinne. Onneksi tässä on vielä pari kuukautta aikaa koulussa väkertää sopivia esineitä varastoon ennen kesän alkua.

Myyntiin on tulossa ainakin riimuja, menninkäisiä, haltioita, haltiaovia, lehti-saippuatelineitä, tuoppeja ja noppakuppeja. Ja sitten tietenkin vielä muutamia yksittäisiä special-esineitä ;)

Niin ja HUOM! Minulla on toukokuun loppuun asti Forssan Rento-Shopissa myynnissä kasa haltioita ja menninkäisiä! Sieltä voi käydä shoppaamassa, jos semmoinen fiilis yllättää ja sattuu lähistöllä liikuskelemaan :)


Ja nyt, saanen esitellä muutamia Ropeconiin myyntiin tulevia tuotteita:Lehti -saippua/ tuikkutelineet.*******Suitsuke-Menninkäiset, kavereiden kesken "Suitsu-Menskät":)
Nämä veijarit kantavat pikku kätösissään palloa, jossa on reikä suitsuketikkua varten. Menskät ovat korkeudeltaan n. 7-8 cm.

*******

HaltiaOvet.
Nämä ovat kaikki hieman erilaisia. Osan taakse saa laitettua tuikun, ja muutaman takana on suitsukepidike. Korkeudet 8-12 cm.*******
Hähäää! Tässä tuleekin hieman örkkimäisempi tapaus, nimeltäänkin Örksy. Korkeus 13,5 cm. Näitä on (tällä hetkellä) vain yksi.2 kommenttia:

  1. Olen suorastaan äimistynyt, että joku tekee näin upeaa ja omaperäistä keramiikkaa. :) Pst: olen itsekin opiskellut Tammelan käsi- ja taideteollisessa, tosin tekstiilipuolella ;)

    VastaaPoista
  2. Wau, kiitoksia paljon!! Tammelassa oli tosi kiva opiskella; mulla on vieläki kova ikävä sinne, niin mukavaa oli :)

    VastaaPoista