perjantai 9. syyskuuta 2011

Kesäkuulumisia ja syksyn uusia tuulia
Tervehdys ystävät!

Kesä ei ole koskaan mennyt näin  nopeasti; on ollut ihan hirmuisesti tekemistä koko ajan! Mutta onneksi mukavaa sellaista, ja siitä suurin osa keramiikan parissa. Olin kesän pajavuokralaisena Turun Tuulenpesässä ja nyt syyskuun alusta sitten liityin jäseneksi kyseiseen osuuskuntaan. Jänskää, mielenkiintoista ja opettavaista! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Tervetuloa käymään Tuulenpesän putiikissa ja pajalla!
Jos mielit itsekin saveilemaan, niin käyhän tutustumassa syksyn kurssitarjontaan.
Pajalle on myös mahdollista tulla työskentelemään itsenäisesti (12€/ pv ja 50€/ vko) ja meille voi tuoda omia töitään poltettavaksi (30€ koko uuni, 15€ puolikas uuni).

Itse en vielä ole ryhtynyt pitämään kursseja, mutta jos jotakuta kiinnostaa saada opastusta yksityisesti tai pienellä porukalla, niin saapi ottaa yhteyttä ja kysellä :)


Haltioita ja menninkäisiä Tuulenpesän ikkunassa.


Tuoppeja ja suitsupidikkeitä putiikin hyllyllä.


*******

MARKKINATUNNELMIA

Neljät markkinat tuli koluttua kesän aikana. Ihan mukavaa, mutta rankkaa. Ensi kesänä silti uudestaan!


Turun Vähätorin Keramiikkamarkkinat.

"Hieman" sateli Tammelan Hakkapeliittamarkkinoilla...

Rosalan Viikinkipäivät.


*******

 AIKAANSAANNOKSIA

En ole ehtinyt kesällä tehdä paljon varsinaisia savitöitä, kun on ollut niin kovasti kaikkea oheistoimintaa ja järjestelyjä ja markkinoita ja... Mutta sentään jotain olen saanut aikaiseksi.


Tilaustöitä...

Varastojen täydennystä haltioilla ja muilla vakiotuotteilla...

Erilaisia ilmeitä menninkäisille...

...ja muutamia uusia kokeiluja!


*******


 ELVIIRA JA SIMO Minulta tilattiin "muumimamman oloinen ja lempeän äidillinen" pöllöemo ja "vilkas, utelias ja hieman veijarimainen" pöllönpoikanen, jotka saivat uudelta omistajaltaan nimet Elviira (emo) ja Simo (poikanen)!
Heidän seikkailujaan voi seurata "Vikki kuvailee" -blogista. Aivan hurmaavia pikku tarinoita. Jonkin aikaa sitten pöllöperhe sai myös perheenlisäystä kun lähetin matkaan vielä kaksi uutta poikasta :)


 Kiitoksena symppiksistä pöllöistä Vikki lähetti minulle itse tekemänsä korun, aivan ihana yllätys!!
Lisää Vikkin koruja voi vakoilla (ja halutessaan tilata) täältä: VikkiTyyli.


*******

NÄYTTELYITÄ!

Haltiatuli pääsee näytille Brinkkalan Outolinnun galleriaan Turkuun 19.-30.9.2011 ja Turun Ilpoisten Kirjastoon koko lokakuuksi.

Näyttelyillä ei ole mitään tiettyä teemaa (koska minua pyydettiin molempiin paikkoihin, enkä ehtinyt suunnitella ja tehdä enää mitään tiettyä aihetta), vaan ne ovat esittely töistäni noin yleensä. Kirjastossa lokakuu on satukuukausi, joten olentoiseni sopivat sinne mainiosti ja Outolintuunkin tulee esille haltiaväkeä. Onneksi ehdin sentään tehdä muutamia uusiakin juttuja, kiireisestä kesästä huolimatta. Tässä maistiainen:


TuulenHaltiat.


Laitan lisää kuvia näyttelyesineistä vielä tässä syyskuun aikana.
Tervetuloa vierailemaan näyttelyissä!

Taianomaista syksyä kaikille :)


8 kommenttia:

 1. oi oi, kuinka kauniita ja upeita! olen aivan sanaton, näitä kuvia tulen katselemaan paljon! <3 omankin ikkunani viereen tahtioisin tuollaisen. paljonki maksaa tuulenhaltia? :>

  luovaa ja kaunista syksyä,
  Aliina

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kiitoksia! Laitahan mulle sähköpostia: silverliadan@gmail.com, niin voidaan sopia tarkemmin :)

  VastaaPoista
 3. Löysin juuri tämän blogisi ja olen mykistynyt! ... Aivan uskomattoman ihania teoksia!
  Keksin heti tilaustyöaiheen, josta haluaisin kysellä tarkempia tietoja, joten nappaan tuosta yltä osoitteesi ja laittelen s-postia. ;)

  VastaaPoista
 4. Vau, taaskaan ei voi muuta sanoa kun vau! Niin upeaa ja mahtavaa tuo sinun kädenjälki ja niin mielettömän hyvä idea. Olet ihan suosikkini :)
  Minulla on myös satoja tilaustyöideoita kissankupeista suitsukebrikettikuppien kautta kaffemukeihin. Oih ja voih .

  VastaaPoista
 5. Ei voi juuri muuta sanoa, kun vau. Olet käsittämättömän lahjakas!! Mistä voin ostaa töitäsi, minun on aivan pakko saada edes yksi ihana??? Sait muuten uuden lukijan ja ihailijan... :)

  VastaaPoista
 6. Voi, kiitoksia paljon!! Niin ihana kuulla että tykkäätte <3 Laittakaa ihmeessä sähköpostia jos haluatte tilata jotain tiettyä, tai sitten jos pääsette Turkuun Tuulenpesän putiikkiin paikan päälle (osoite löytyy linkistä), niin siellä on tällä hetkellä myytävänä ainakin menninkäisiä, haltioita, haltiapurkkeja, suitsupidikkeitä, tuoppeja, riimukoruja, kulhoja ja lammenvartijoita. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Ihana blogisi on saanut minulta tunnustuksen!

  VastaaPoista
 8. Nuo menninkäiset sai leveän hymyn huulille :D Ja nuo tilaustyöpöllöt oli aivan upeita! Olet kyllä lahjakas!!

  VastaaPoista