tiistai 17. huhtikuuta 2012

KevätEnergiaa


Kevättervehdys! 

Onpas aika taas rientänyt ja paljon puuhaa riittänyt, sekä lisää tiedossa! Ihanaa kun on kevät ja uusi, raikas energia virtaa mielen täyteen iloa ja inspiraatiota. Olen pitänyt elämäni ensimmäiset savikurssini Tuulenpesällä, mukavasti ovat sujuneet (vaikka jännittikin että miten selviydyn!) ja viimeistään syksymmällä pidän niitä sitten lisää. Kesällä lähden taas muutamille markkinoille kiertämään, tähän mennessä on varmistuneet seuraavat paikat: 

Rikalanmäen Muinaismarkkinat 26.-27.5.2012 
Salon Halikon Rikalanmäellä
Turun Keskiaikaiset Markkinat 28.6.-1.7.2012 Turussa
Ropecon 27.-29.7.2012 Espoon Dipolissa

Mahdollisesti olen menossa myös Tammelan Hakkapeliittamarkkinoille ja Hämeen Keskiaikamarkkinoille, ilmottelen sitten tarkemmin täällä blogissa vielä kun varmistuvat. Suunnitelmissa on myös tulla muutaman osuuskuntakaverini kanssa jossain vaiheessa kesää Helsingin kauppatorille!

Tässä hieman juttuja, joita olen tämän alkuvuoden aikana väsäillyt:Meditoivat Lehdinkäiset.


Punatukkaiset Haltiat.

*******

 PÖLLÖJÄ!


Tunturipöllö.

Huuhkajat.


Erikokoisia ja -näköisiä pöllöjä :) *******


 Tuoksulyhdyt edestä ja takaa.
Lintujen ruoka-astia, jonka voi laittaa vaikka puuhun roikkumaan.

Turkoosi/musta lohikäärme, tilaustyö.

6 kommenttia:

 1. Oon taas aivan ihastuksissani !

  VastaaPoista
 2. Tunturipöllö on VALLAN IHANA! Ja noille lohikäärmeille olen menettänyt sydämeni. Tahtoisi joskus kokeilla tätä savi-työtä <3 Ihastuttavia nämä tuotantosi!!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kaikki, mutta varsinkin pöllöt ovat mahtavia! Iskin heti silmäni tuohon mustaan pikku jöröttäjään :) Tulisin ostamaan sellaisen, jos vain joskus pääsen jollekin markkinoille.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa jos tulet tänne hämeeseen! :)

  VastaaPoista
 5. Jaksan ihastella näitä töitäsi yhä uudelleen! Savikurssi ois kiva, tulepa päijät-hämeeseenkin pitämään semmoinen!!! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos taas kerran kauniista sanoistanne! :) Jos ei malta odottaa markkinoita, niin lähetän kyllä myös postissa pöllöjä ja muita, jos haluaa tilata, se onnistuu mainiosti.

  Voih, mun täytyy kyllä pitää savikursseja vain tuolla meidän Tuulenpesällä Turussa, koska töiden polttamiseen tarvitaan uuni ja kaksi eri kurssikertaa (ekalla kerralla tehdään esineet ja tokalla kerralla lasitetaan) ja ne poltetaankin 2 kertaa. Mutta toivottavasti pääsette kokeilemaan saveilua jossain, suosittelen lämpimästi! Onhan se aivan ihanaa :)

  VastaaPoista