maanantai 2. heinäkuuta 2012

Keskiajassa


TURUN KESKIAIKAMARKKINAT
28.6.-1.7.2012

Markkinat menivät huikean hienosti, olen todella iloinen ja tyytyväinen kaikkeen! Kauppa kävi loistavasti, säänhaltiat suosivat - paitsi lauantaina satoi, mutta sekään ei haitannut - ja tosi monet uudet sekä vanhat tutut kävivät moikkaamassa mua, mikä lämmitti sydäntäni kovasti <3 Kiitos teille kaikille! 
Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan! 
Yhden päivän ehdin nyt rentoilla kotosalla, sitten taas kädet saveen ja väsäämään lisää juttuja; Ropecon häämöttää heinäkuun lopulla :)

Tässä kuvia markkinatunnelmista:


Hansakauppias Laurentiuksen markkinat


Haltiatulen koju sijaitsi Hansakauppias Laurentiuksen markkinoiden puolella Aurajokirannassa, aivan Aboa Vetuksen kulmilla. Oli oikein mukava myyntipaikka ja ihmisiä riitti joka päivä runsain määrin!


Minä ja upouusi Haltiatuli-kyltti :)

Haltiatulen koju


Koruteline

Kultainen ystäväni Kaitsu teki minulle korutelineen sekä kaksi tasoa, joita käyttää korokkeina myyntipöydällä (thank you mellon!). Kaikki nämä valmistettu wanhoista laudanpätkistä, jotka sopivatkin haltiamaiseen tyyliin vallan mainiosti. 
Markkinoilla korutelineestä löytyi riimuja, lehtiä, sekä pöllöjä.


Voimaeläinverkkoja

Voimaeläinverkot! 
Niitä minulla oli myynnissä nyt ensimmäistä kertaa, ja niitä menikin ihan mukavasti. Sain pari tilaustakin niistä :) Kerron näistä verkoista tarkemmin seuraavassa päivityksessä, joka on kokonaan niille omistettu.


Älkää tappako, emmää ol tehny mittää! (paitsi pikkase noituuksii)

Onneksi sain lopulta nämä kaksi huovia lepyteltyä (vai oliko sekin noituutta?!) ja pääsin takaisin kojulleni ehjin nahoin ;) Kuvassa vasemmalta: Nico (=Lalli), minä ja Snape (=Yrjänä).


Tanssia Räikän säestyksellä

 Räikkä - ehdotonta suosikkimusaani Keskiaikamarkkinoilla! 
Hilpeitä ja viihdyttäviä ovat nämä tädit, suosittelen tutustumaan jos et vähästä säikähdä ;)
Aivan pakko linkittää tähän lempparilauluni Räikältä, nimittäin Munalaulu. Enjoy!


Räikkä: Munalaulu


 *******

 Tässä myöskin aivan uusi tuote, jota olin ehtinyt tehdä vasta 7 kpl ja kaikki ne menivät markkinoilla:
Kivikasan päällä istuskeleva Korppi, jonka vieressä on paikka suitsuketikulle, tai vaikkapa sulalle. Nämä olivat niin suosittuja, että niitä on tulossa ehdottomasti lisää, ja paljon!
Meditoiva Lehdinkäinen

Tajusin vasta myyntikojussa napata ekan kuvan tästä uniikista teoksesta, lehtikasan päällä meditoivasta Lehdinkäisestä. Ja onneksi niin tein, sillä myös hän pääsi markkinoilta uuteen kotiin!


Lohikäärme

Tämä lohikäärme on yksi omista lemppareistani, niistä mitä olen tähän asti tehnyt. Hänkin pääsi markkinoilta hyvään uuteen kotiin: Unituulian mukavan pariskunnan luokse, jotka olivat markkinoilla myymässä unisieppareita ja muuta ihanaa intiaanikäsityötä :)5 kommenttia:

 1. Aaah! Ihania nuo korpit! Toivottavasti ne kerkeävät lentämään myös tänne Hämeenlinnan markkinoille :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä aivan varmasti lentelevät sinne myös :)

  VastaaPoista
 3. Kääh miten ihania juttuja! Tekis mieli ostaa koko pöytä tyhjäksi! Mun pitää alkaa säästämään Hämeenlinnan markkinoita varten, että voin tulla hakemaan parhaat pois.. <3

  VastaaPoista
 4. Voi hyvän tähen, kun sinä olet taitava! Kertakaikkiaan syötävän ihanoita kätösten töitä!
  Onneksi nuo huovit leppyivät, jotta pääset taas saven kimppuun :)

  VastaaPoista