keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kesämuistoja, korppeja ja syksyn saapumista


On aika jättää kesä taakse ja toivottaa syksy tervetulleeksi!
 On kyllä ollut todella mukava kesä, hirmuisesti kivaa puuhaa, ystäviä, tapahtumia ja markkinoita.
Hämeen Keskiaikamarkkinoilla saimme nauttia vielä lauantain verran harvinaisesta lämpöisen aurinkoisesta kesäkelistä - sunnuntai olikin sitten sadepäivä. Tässä pari kuvaa aivan Vanajaveden rannalla sijainneesta viikinkiteltasta ja myyntipöydästämme, jonka jaoin ihanaisen osuuskuntakaverini Päivin (Kissapiika) kanssa:
 

 *******

 KORPPEILUA!

Seuraavaksi vähän lisää kuvia korpeista. Olen tehnyt erään kaverini toivomuksen innoittamana myös isomman kivikasan jonka päällä istuu 2 korppia ja niiden välissä on paikka suitsukkeelle/ sulalle. Ja nämähän ovat tieysti viikinkijumala Odinin korpit Hugin & Munin (Ajatus & Muisti), jotka hän lähetti päivittäin maailmalle keräämään tietoa. Korpit palasivat hänen luokseen kertomaan kaiken mitä olivat nähneet ja kuulleet.
KORPIN SYNTY

Korppi, kolmen Lemmon lintu,
ilkehin on ilman lintu,
kekälehistä kerätty,
sysipuista synnytetty.
Pää pantu pataranista,
silmä kuukunakivestä,
toinen rautahernehestä,
nokka Äijön kirvehestä,
kupu Hiiden kukkarosta,
vatsa vaivaisen säkistä,
siivet Hiiden viuhkanasta,
pyrstö Lemmon purjehesta,
runko Kekrin rukkipuista,
jalat Hiiden värttinästä,
höyhen hiilestä hiottu.


 


Haltia ja Korppi lammenvartijoina

Peikkolampi - ja kyllä, täältäkin löytyy korppi!


 ***

 Sitten muutamia tilaustöitä, lahjoja sekä uusia kokeiluja:


Susi (tilaustyö) ja pieni SudenHaltia.

Kolme pöllöä (tilaustyö): See no evil - Hear no evil - Speak no evil


Lohikäärmeteepannu

 Ystäväni halusi tilata teepannun, jonka kannen päällä nököttäisi pieni rullalla oleva lohikärmes. Koska itse olen surkea dreijaamaan (enkä halunnut käsinrakentaa teepannua, ettei siitä tulisi liian painava), niin päätimme osuuskuntakaverini Pia Lintusen kanssa tehdä pannun yhteistuumin, niin että hän tekee kaiken muun ja minä vain piskuisen lohikäärme-olentoisen! Sehän menikin oikein kivasti ja kaikki olivat tyytyväisiä lopputulokseen. Yay! :)
Muisto hääpäivästä (tilaustyö)

***

...ja tähän lopuksi vielä kuva Haltiatulen ostetuimmista hahmosta, eli Menninkäisistä (kavereiden kesken Menskät)! He ovat pysyneet ehdottomina suosikkeina alusta asti. Ovat he kyllä aikojen kuluessa myös hiukan muokkautuneet, mm. kasvattaneet melko nopeasti neljännen varpaan ( ihan aluksi oli vain kolme kummassakin jalassa) ja asut + huput kehittyneet jonkin verran, sekä tullut lisää ilmeitä - erityisesti kieltä näyttävät kaverit ovat saavuttaneet suosiota! Menskät toivottavatkin kaikille oikein tunnelmallista syksyn alkua ja kynttilänvaloa, villasukkia ja kaakaota pimeneviin iltoihin!


Menskät!  
 

Pssst! Lisäsin edelliseen postaukseen lisää kuvia uusista voimaeläinverkoista: Harakka, Lepakko, Sammakko ja Joutsen, sekä neljä uutta Unensieppaajaa! Käykäähän kurkkimassa.


Ja Turun suunnalle viikonloppuna eksyvät HUOM!:


VÄHÄTORIN KERAMIIKKA- JA LASIALAN MARKKINAT 

Lauantaina 1.9. klo 12-18
Sunnuntaina 2.9. klo 10-17 

Linnankatu 3, Turku


Haltiatuli luonnollisesti paikalla, tulkaahan moikkaamaan! :)


8 kommenttia:

 1. Onpas todella upeita töitä, pöllökolmikko niin sympaattinen ja enpä ihmettele jos menninkäiset ovat suosituimpiä hauskoine ilmeineen:-)

  VastaaPoista
 2. Äää miksen mä löytänyt muka tota sun kojuasi, olit ihan ykkösenä mun listallani, pöh.. No katsotaan jos saisin tilattua sulta jotain kun kaikki hääjutut ja muut on maksettu. Toi teepannu on aivan mahtava <3 Kuten pöllökolmikkokin voi että! Korpitkin kovasti miellyttäisi, voihan rähmä mikä valinnanvaikeus.

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat kaikki ihania. Erityisesti ihastuin tuohon pöllökolmikkoon. Siitä näki, että näet eläimet eläinrakkaudella:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos kiitos :)
  Ja kyllä vain, olen aina rakastanut eläimiä, ihana kuulla että se näkyy näistä töistä <3

  Leena: Niinpä, voi kurjuus että et löytänyt kojua... Mutta tosiaan, saa tilata melkein mitä vain keksii ja mihin vain taitoni riittävät, laitahan ihmeessä sähköpostia kun olet päättänyt: silverliadan@gmail.com :)

  VastaaPoista
 5. Taas jälleen kerran rakastuin näihin töihisi! :)

  Ilmoita pliis blogissasi jos olet tulossa Pirkanmaalle tai Tampereen suunnalle myymään näitä juttuja, niin tiedän tulla katsomaan kojuasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitoksia! ^^

   Voih, en taida ainakaan tämän vuoden puolella olla tulossa Tampereen suunnille... Mutta toki infoan heti sitten jos/kun olen matkaamassa sinnepäin! Jos haluat tilata multa jotain postin kautta, niin laita ihmeessä s-postia: silverliadan@gmail.com

   Niin ja pssst! Haltiatuli löytyy myös Facebookista :)

   Poista
 6. Hei Liadan!
  Upeita töitä! ja etenkin komeita korppeja sulla! Korppi on voimaeläimeni eli heti niihin ihastuin. Paljonko maksaa tuollainen suitsuke-korppi? Entäpä voimaeläinverkko?
  Mukavaa syksyä toivotellen,
  Sussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Susanna!
   Ja kiitoksia kehuista :) Laitahan mulle mailia, niin kerron sulle tämän hetken hintoja: silverliadan@gmail.com

   Poista