perjantai 26. lokakuuta 2012

Pieni Tuulenpesä Satumetsässä!


Osuuskuntamme TUULENPESÄN kahdeksan jäsenen yhteisnäyttely 

"Pieni Tuulenpesä Satumetsässä" 

 26.10.-25.11.2012
 Brinkkalan Ullakkogalleria 
Vanha Suurtori 3, Turku

Avoinna ti–pe klo 12–19 ja la–su klo 11–17
 Vapaa pääsy

Taiteilijat ja käsityöläiset:

Laura Nurmi


Näyttely on satuaiheinen ja suunnattu 
lapsille - sekä lapsenmielisille :)
TERVETULOA!


KUVIA NÄYTTELYSTÄ:


Kaikki valmista, juuri ennen avajaisia :)

Anun marionetteja ja Jonnan kettuemo poikasineen lehtipesässä.

Millan huovutetut Lohikäärme ja Kettu.
 
Päivin shamaanirumpu, neulakintaita, lautanauha.


 OMAT NÄYTTELYTYÖT: 

Tein näyttelyyn TaikaPöllön, suuren koristellun pöllön, jota metsänväki on kokoontunut ihmettelemään. Metsänväestä löytyy tuttuja hahmoja: Menninkäisiä, Lehdinkäisiä, Haltioita, Pöllöjä ja yksi Peikkokin on näyttänyt paikalle saapuvan.


TaikaPöllö ja Metsänväki.

 

Tein Shamaani-patsaan, joka istuskelee rummuttamassa, ympärillään/ yläpuolellaan voimaeläinverkkoja. Ikkunan ulkopuolella lisäksi kaksi unensieppaajaa.

Hieman huono tuuri kävi sekä TaikaPöllön että Shamaanin kanssa, sillä molemmat menivät raakapoltossa rikki: pöllöltä irtosivat molempien siipien alaosat sekä pyrstö, ja shamaaniin tuli iso halkeama joka kulkee polven/käsivarren/mahan poikki. Höh. Mutta onneksi sain paikkailtua kumpaakin saumalaastilla. Blessed be saumalaasti!

Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, Shamaani sekä Taikapöllö olivat molemmat tuollaisen ikkunan takana, josta valo heijasti ikävästi ja oli hankala saada kunnollisia kuvia... Otin sitten näyttelyn jälkeen paremmat kuvat esineistä.


Shamaani, voimaeläinverkot ja unensieppaajat. 

Kurpitsalyhdyt, pikku-kurpitsat ja vähän erilainen unensieppaaja.

KIITOS KAIKILLE NÄYTTELYSSÄ KÄYNEILLE!
Avajaiset menivät todella hienosti, paljon ihmisiä kävi, kehuja sateli ja vieraskirjat täyttyivät nimistä :)5 kommenttia:

 1. Terve taas! En nyt muista enää sun sähköpostia enkä ole varma kysyinkö edes sitä, mutta mä ajattelin kysellä että onnistuisko semmonen hieman suurempi tilaus sulta? Eli mä ajattelin että ois kiva saada niitä mukeja kuus kappaletta, että ois niinkun setti! Ja että jokaisessa ois eri kuva, mutta kaikkia yhdistäis sama värimaailma, eli että olisi mustavalkoisia. Olisi siis vaikka pöllöä, kissaa, lepakkoa, hämähäkkiä ja sitten mun pitäisi keksiä vielä kaksi muuta. Tai sitten että noista sais jotenkin vaikka erilaisia sillä tavalla että kuitenkin jotenki somistuis yhteen jotenkin yksityiskohdilla. Ja kuppien kuuluis olla semmosia aika isoja ja että niistä voi tosiaan juoda ja että kestäs vähän käsipesua.. Ja sitten haluisin niiden lisäksi jos vaan satut tekemään, niin Harry Potterin Kuoleman varjelukset symboli ois tosi jees. Ja sitten keittiön hyllylle oon ettinyt kivoja koristeita niin tommonen pikkunen pöllökin ois tosi söpö. Eli mitäs tämmöset tekis hintaa yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Leena!
   Apua, nyt vasta huomasin sun kommentin kun käyn niin harvoin täällä blogissani :O Mutta juu, mun mailiosoite on silverliadan@gmail.com, laitahan vielä sinne viestiä, ja mä alan laskeskelemaan sopivia hintoja. Ensi vuoden alkupuolella ehdin taas tekemään tilaustöitä kun joulukiireet hellittävät :)

   Poista
 2. Hei, blogissani on sinulle tunnustus

  VastaaPoista