sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kesän jälkeen

Tervehdys täältä syksyn tuulista!
Koko kesä meni työharjoittelussa Ahvenanmaalla sekä Kustavin Savipajalla. On ollut erittäin mukavaa ja antoisaa! En tosin ole päässyt tekemään omia töitä juuri lainkaan, joten siksi blogiakaan en ole päivittänyt... Mutta nyt syksyn tullen aion taas kunnostautua kun pääsen koululle ja käsiksi omiin savivarastoihini. Tilauksiakin on tullut jonkin verran, joten ei muuta kuin työn touhuun. Sormet jo syyhyää...!
Nyt onkin sitten edessä viimeinen opiskeluvuoteni; ensi keväänä siis valmistun sitten keramiikka-artesaaniksi :)
Tässä muutamia juttuja (kuvissa vielä polttamattomia töitä), joita ehdin väsätä kesällä:Broken Heart.

***

Ahvenanmaalla kokeilin polttaa savea vanhassa leivinuunissa. Siellä oli menskät muhimassa säilykepurkeissa yhteensä 7 tuntia, hyvin onnistui!

***

Myyntipöytäni Syysmarkkinoilla Kustavissa.

***

Kustavin Savipaja.

***

Haltiatuoppi.

***

Nämä on tehty savesta, jota keräsin merenpohjasta Ahvenanmaalla.

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin, olen kesällä käynyt kurkistelemassa ja ihailemassa töitäsi. Ovat valtavan ihania ja persoonallisia. Jään innolla odottamaan, mitä syksyllä väsäät. Valmistut ihanaan ammattiin, yksi unelmistani, joka kyllä jää toteutumatta. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienoja ovat jälleen :), ja Hyvää koulun alkua!

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva nähdä kesän satoa. Myyntipöytä näyttää hyvälle, pidän noista lehti-alusista erityisesti ja tuo haltijatuoppi on kaunis myös.

  VastaaPoista
 4. Veistos kaunis ..... onnea.
  halata

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kovasti kaikille, ja ihanaa syksyä! :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen keräilemässä Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistyksen jäsenlehteen Seitaan uutta blogipalstaa varten erilaisia pakanuutta ja luonnonuskovaisuutta sivuavia blogeja, ja törmäsin sinuun!

  Olisin kiinnostunut julkaisemaan blogistasi pienen esittelyn ja jonkin kirjoituksen, vaikkapa ihan ensimmäisen mitä olet blogiisi laittanut. Jos sinua kiinnostaa päästä Seidan blogipalstalle, voit laittaa minulle sähköpostiin lyhykäisesti kuvauksen blogistasi (ihan muutama rivi riittää) ja vaikkapa url-osoitteella kirjoituksen, joka voidaan julkaista. Voin myös itse poimia kiinnostavan pätkän, jos et itse meinaa löytää sopivaa. Saanpahan samalla selailla blogiasi vielä syvemmin!

  Tarkoituksenamme on tuoda Seidan lukijakunnalle tietoon kiinnostavia blogeja ja ilmiöitä, jotka pyörivät pakanuuden ympärillä. Blogeja on olemassa tuhansia ja taas tuhansia, ja niistä mielenkiintoisten löytäminen on joskus työn takana.

  Tervehdyksin,

  Iita Mykkänen
  iita.mykkanen(a)gmail.com
  http://www.lehto-ry.org/seita.html

  VastaaPoista
 7. Voi miten sievä savineito ylimpänä, ja särkynyt sydän sylissään.

  VastaaPoista