sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Syksyn satoa

En ole valitettavasti päässyt tämän syksyn aikana saveilemaan kovinkaan paljon... Mutta tässä muutamia juttuja, joita olen ehtinyt tekemään kun olen käväissyt koululla muutamaan otteeseen. Nyt vain odotan kovasti tammikuuta ja koulun alkamista, niin pääsee taas kunnolla keskittymään keramiikkaan!Teinpä vaihteeksi jotain jopa ihan itselleni! ^^
Eli tässä uusi jugurttikipponi, sekä lehti, joka toimii teepussi-alustana.Tuikkuluola.Haltiavene.Kaffemuki tuparilahjaksi kaverille.Suitsu-menninkäisten tehtailu jatkuu :)Menninkäispariskunta (tilaustyö).Iso-siili ja pikku-siili (tilaustyö).Lehti-kipposet (tilaustyö).


7 kommenttia:

 1. Hienoja - tyylillä!

  VastaaPoista
 2. Kaunista olet muotoillut. Menninkäispariskunta aivan ihana. Haltiavene myös niin upea:)

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja! Haltiavene viehättävä ja tuo menninkäispariskunta on niin hellyttävä. Iloisia Talvikuun päiviä :)

  VastaaPoista
 4. Oh ihania olet taas tehtaillut <3 Haltiavene on <3 samoin tuikkuluola oli parhautta ^^ Teitkö Haltsuveneen itsellesi?

  VastaaPoista
 5. Hei! Kaveri vinkkasi blogista, jossa näköisiäni juttuja. Ihania töitä olet tehtaillut! Etenkin haltijaovet, kaikki käyttöastiat ja eläinhahmot (kettu ja pöllöfriikki kun olen) iskivät todella lujaa. Noitanaisena on ihana nähdä, kuinka inspiraatio kumpuaa luonnosta ja mystiikasta muillakin komeiksi töiksi <3 BB!
  -Oola

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa, että tykkäätte! <3 Tein haltsuveneen ihan kokeiluna, tuolla se vielä on koulun hyllyssä (en ole vieläkään päättänyt että myynkö sen vai pidänkö itselläni). Ensi kesänä olen myymässä töitäni taas ainakin Ropeconissa ja yritän keksiä pari muutakin paikkaa, mihin voisi ilmoittautua, vaikka johonkin markkinoille. Infoilen heti kun tiedän enemmän :) Maagista kevään odotusta!

  VastaaPoista