lauantai 28. tammikuuta 2012

KILPAILU!


Keksi nimi uudelle hahmolle!


Tässä tulee esittelyyn uusi hahmo, metsänväkeä hekin, mutta nimeä vailla! Tähän ajattelin pyytää teidän apuanne, ystävät hyvät. Se joka keksii osuvimman nimen, voittaa yhden tämmöisen pikkukaverin omakseen. Vastalahjaksi minä saan käyttöön nimen näille hahmoille. Ja vaikka ei sopivaa nimeä löytyisikään, niin joka tapauksessa kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi olentoinen! Ilmoitan voittajan täällä blogissa. Vastausaikaa on 12.2.2012 asti ja ehdotuksia voi kirjoitella tänne blogin kommentteihin, Facebookiin Haltiatulen sivulle, tai minulle sähköpostiin: silverliadan@gmail.com.

Odottelen innolla ja mielenkiinnolla nimiehdotuksianne! ^^


Nimettömät olennot!

17 kommenttia:

 1. Oijoi, pikkuruisia Enttejähän nämä ovat ihan selkeästi <3 Suloisia otuksia

  VastaaPoista
 2. Minulle tulee mieleen metsän tai hämärän neito/kansa, noillahan on tuollaiset lepakon korvat ja isot silmät. Hurjan suloista väkeä ihanalla naavatukalla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naavasta voisi myös johtaa naavankaiset tai naavatuiset.

   Poista
 3. Ronja Ryövärintyttäressä ovat Rumpnisset -joihin Ronja törmää hiihtomatkallaan =) Lehtomaahiset ;)

  VastaaPoista
 4. Eikö ne ole tittisiä? (tittinen joka siis kääpiömenninkäisten sukuhaaraan kuuluu)

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloisia! Ilmiselviä telmiäisiä. :)

  VastaaPoista
 6. Luulen että kysymys on Ettiäisistä :)
  Tämä ajatus tuli mieleen E.T-elokuvan keskushahmosta nämä kaverukset ovat tosin paljon moni-ilmeisempiä ja kauniimpia mutta samaa hyväntahtoisuutta ilmentäviä.

  VastaaPoista
 7. :) suomalaisessa tarustossa temmeltää kakkiaiset, niin nämähän voisivat ollat jotain samaa sarjaa, kökkiäisiä vaikkapa. :)

  VastaaPoista
 8. Ja jostain puytkahti nimi kissinkaiset. Jotenkin noista korvista tai jostain...

  VastaaPoista
 9. Hirvankainen
  Riihenkäinen
  Hurmukki

  Nää nyt tuli ekana mieleen :D älä kysy ;P

  VastaaPoista
 10. Tuli jotenkin sammal mieleen noiden vaatetuksesta, eli Sammaltajat. Ne elelevät sammaleikossa ja rakentavat pesänsä sammaleesta :)

  VastaaPoista
 11. Naavatuinen on niin ihana ehdotus, että pisteet sille! Myös kökkiäinen nauratti :D Ja ettiäinenkin on sairaan hyvä! Nythän sulla on jo nimivarastossa monta hyvää tuleviakin olentoja varten!

  Tuo yks kuiskas kuvasta mulle, että hänen nimensä on Freeti O___o mutta se lienee erisnimi.. Se oli tuo kaikkein oikeanpuolimmainen. Saako sen varata ja ostaa?

  VastaaPoista
 12. Kyllä, aivan ihania ehdotuksia on tullut! :D

  Thuleia: Freeti varattu sulle ^^

  VastaaPoista
 13. No korvista tietenkin lähdetään, Kuuliaiset :) Kukas muu kuin Kuuliainen kuulee kaikki metsässä kuiskuttelemasi salaisuudet, ja Kuuliainen kuin on, ei kerro niitä kuitenkaan eteenpäin :)

  VastaaPoista
 14. Hei, linkitin blogisi blogihaasteeseen, jolla houkutellaan lisää lukijoita blogeihin. :) Ihania muuten nämä kaikki ehdotukset! Näistähän saisi vaikka kokonaisen metsällisen porukkaa jo kokoon!!

  VastaaPoista
 15. Näyttävät piukuilta. Piukku on pieni ja viattoman näköinen olento joka on kuitenkin välillä aika riiviö käytökseltään.

  VastaaPoista
 16. Niinpä, saa inspiraatiota kaikenlaisiin metsän otuksiin näistä hauskosta ehdotuksista, ihan mahtavaa!

  Voi kiitos Elina kun linkitit Haltiatulen sinne blogihaasteeseen :) <3

  VastaaPoista