maanantai 13. helmikuuta 2012

Uusi nimi ja voittaja!
Kiitoksia kaikille aivan mahtavista nimiehdotuksista, olette ihania!!
Kilpailu on päättynyt ja yksi nimi kohosi ylitse muiden, joten voittaja löytyi! Hän on Selena Skrikberg, joka lähetti minulle sähköpostilla nimen:

LEHDINKÄISET

Ihastuin nimeen välittömästi ja minusta se on todella osuva näille hahmoille. Joten nyt he ovat siis Lehdinkäisiä, jihuuu! Kiitos Selena! Selenalle lähtee palkinnoksi hänen valitsemansa pikku Lehdinkäinen.

 Lehdinkäiset ovat korkeudeltaan n. 6 cm, mutta olen tehnyt kokeeksi myös isompia versioita (korkeus n. 13 cm) ja mukavasti nekin onnistuivat. Tuossa yhdessä alla olevassa kuvassa näkyykin isonen ja pikkuinen vieretysten. Muiden kuvien Lehdinkäiset ovat kaikki noita pieniä. Isompia teen kyllä lisää myös, odottakaahan vain. Lehdinkäiset muuten sopivat mainiosti esim. puutarhaan ja pienet tietysti kukkaruukkuihin kasvien vartijoiksi. Luonteeltaan he ovat kovin lempeitä, mutta vaaran uhatessa puolustavat rakasta kasvia tai puuta tulisen pelottomasti. No tietysti he - muun haltiakansan tapaan- voivat olla melkoisia keppostelijoita, mutta hyvin kohdeltuina todella avuliaita kultamussukoita :)

Nyt aion ahkeroida pajalla niin paljon kuin mahdollista ja tehdä lisää Lehdinkäisiä sekä muitakin hahmoja (niin uusia kuin vanhoja tuttujakin) varastoon kesän markkinoita varten. Minulta saa toki tilata keramiikkaa ympäri vuoden, laittakaa vain rohkeasti sähköpostia: silverliadan@gmail.com. Ja tietysti, jos Turussa päin hengailette tai tulette käymään, niin minun töitäni on myynnissä osuuskuntamme Tuulenpesän hurmaavassa putiikissa! Nähdään!
Iso ja pieni Lehdinkäinen.

Uinuvat Lehdinkäiset.

Jokainen Lehdinkäinen on oma uniikki persoonansa ^^

Leafy dreams!7 kommenttia:

 1. Lehdinkäisesi ovat kyllä valtavan suloiset <3

  VastaaPoista
 2. Lehdinkäisiähän ne ovat, todellakin!! Upea nimi!! Taidan laittaa tilausta sähköpostilla. ;)

  VastaaPoista
 3. Loistava nimiehdotus ja valinta, selvästi Lehdinkäisiä :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava nimi, awwws! Ja ihastuttavia otuksia muutenkin :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania ja nimi on todella osuva!

  VastaaPoista
 6. :D Osuva nimi, ja tosi kauniita kuvia! Ja Lehdinkäiset ovat niin kovin suloisia nukkuessaan(kin).

  VastaaPoista
 7. Kyllä vain, kiva että tykkäätte! ^^

  VastaaPoista